Nieuwsberichten en mededelingen

Onze activiteiten

DDJ Accountants & Adviseurs : altijd in beweging.

En dat zijn we niet alleen in figuurlijke zin. Oprichters Ronald de Jonge en Wim Diesveld leerden elkaar op de atletiekbaan kennen en zijn, behalve zeer gedreven in het accountancyvak, liefhebbers van alles wat met letterlijke beweging te maken heeft. Dat betekent dat DDJ ook op sportief gebied actief is. Hieronder vindt u een overzicht van diverse (sportieve) activiteiten waar wij bij betrokken zijn.

De Posbankloop

is één van de grootste evenementen in de regio. De loop heeft landelijke bekendheid vanwege het selectieve parcours met taaie beklimmingen van bijvoorbeeld de Posbank en de Emmapiramide. DDJ is al jaren partner van de Posbankloop.
Niet alleen de meesten van onze medewerkers hebben hardloopgenen, ook veel van onze relaties houden van hardlopen. Daardoor kost het ons elk jaar weer nauwelijks moeite om meerdere teams voor de Posbankloop samen te stellen. Medewerkers en relaties van DDJ genieten zo samen van dit jaarlijks terugkerende hardloopfestijn.
Wilt u met ons team meedoen op zondag 28 september 2014? Neem dan contact op met Helen Dekens.
Voor meer informatie: www.posbankloop.nlDe Bedriegertjesloop

Afgelopen jaren startten wij de Businessrun achter ons kantoor in Ellecom, maar op nu ontvangen wij onze genodigden in de Oranjerie van Kasteel Rosendael, waar wij hen een VIP-arrangement aanbieden.
Wilt u op woensdagavond 3 juni 2015 met ons meedoen? Laat het ons dan via Helen Dekens weten.
Voor meer informatie: www.bedriegertjeslopers.nl