DDJ is een middelgroot accountants- en adviesbureau met vijftien medewerkers. We zijn gevestigd in Ellecom, midden in de ruit Arnhem - Apeldoorn - Zutphen - Doetinchem, een groen gebied waar ondernemerschap, handelsgeest en productiviteit zorgen voor een gemêleerde bedrijvigheid.

Filosofie

Op ons kantoor in Ellecom werken we hard aan het op de correcte manier weergeven van de juiste cijfers. Complexe financieel-juridische of fiscale zaken zoeken we tot op de bodem uit, zodat we u altijd het beste advies kunnen geven. Hebt u een heel specifieke vraag die wij niet direct kunnen beantwoorden, dan kunnen we een beroep doen op één van de vele specialisten binnen ons netwerk.

DDJ wil een alternatief zijn voor de grote kantoren. Wij hebben onze sporen verdiend bij dergelijke kantoren en hebben dus alle kennis en ervaring in huis. Dat is iets wat u meteen merkt, zodra u bij één van ons aanschuift. Bij ons ontbreken overhead en hiërarchie en ook dat merkt u meteen. Wij houden van ons vak, willen graag dicht bij de opdrachtgevers werken en onze kennis en ervaring elke dag toetsen in de praktijk. En we vergeten nooit dat uw verhaal net zo belangrijk is als uw cijfers.

We groeien nog steeds gestaag, maar blijven graag autonoom. In onze filiosofie passen geen overnames van acoountantskantoren met als enig doel groter worden. Wij zijn en blijven een kantoor met een platte organisatie en korte lijnen, zowel binnen ons bedrijf als in de contacten met onze opdrachtgevers.

Wachten tot onze relaties bij ons aankloppen met hun problemen? Dat is niet hoe wij werken. De accountants en adviseurs van DDJ luisteren, vragen en adviseren. Samen met onze opdrachtgevers bedenken wij oplossingen voordat problemen ontstaan. Zo helpen wij ondernemers bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde, financiële prognose, waardoor hun kansen op een financieel gezonde toekomst toenemen.

Historie

Ronald de Jonge en Wim Diesveld kenden elkaar van de atletiekbaan, hadden elkaar daar jarenlang op sportief gebied uitgedaagd. Begin 2000 kwamen ze elkaar weer tegen. Ronald was op dat moment ondernemer, Wim was werkzaam geweest bij één van de grootste accountantskantoren van Nederland. De klik tussen beiden bleek nog steeds te bestaan en al snel ontstond het plan om samen een accountants- en adviesbureau te beginnen dat zich qua kennis en ervaring moeiteloos zou kunnen meten met bestaande grotere accountantskantoren.

Hans Geurtsen bracht in 2007 zijn praktijk in. Net als Ronald en Wim deed Hans ervaring op bij een van de grootste kantoren in Nederland. Daarna werkte hij jaren als accountant-administratieconsulent in een eigen kantoor in de Achterhoek.

Vacatures

DDJ Accountants & Adviseurs heeft op dit moment geen vacatures. Uiteraard willen we ons netwerk wel uitbouwen. Wilt u in de toekomst wellicht onze collega zijn, maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.


KLANT ACHTER DE CIJFERS

Run2Day
Theo van Maanen is directeur van Run2DayApeldoorn en Nijmegen, winkels die onderdeel zijn van een keten die in heel Nederland hardloopschoenen en -kleding verkoopt, en vanRunning Promotion.nl, een bedrijf dat onder meer hardlooptrainingen en tijdregistratie bij hardloopwedstrijden verzorgt.

Sinds wanneer zijn Run2Day en RunningPromotion cliënt van DDJ?
"Run2Day sponsorde al jaren de hardloopactiviteiten van Ronald de Jonge, toen ik in 2007 besloot van de dienstverlening van DDJ gebruik te gaan maken. DDJ is een sportief bedrijf; vrijwel alle medewerkers doen er aan hardlopen. Ik vind dat een pluspunt, want het betekent dat DDJ als geen ander begrijpt, hoe mijn business in elkaar zit."

Wat verwacht u van uw accountantskantoor en op welke manier komt DDJ daaraan tegemoet?
"Ik verwacht van een accountantskantoor meer dan een correcte afwikkeling van mijn administratieve zaken. Voor mij is het heel belangrijk dat een accountant in staat is mee te denken met mijn zakelijke plannen en activiteiten. De medewerkers van DDJ kennen niet alleen de markt waarin Run2Day en RunningPromotion zich bewegen, ze kennen ook mijn klanten en dat maakt dat de adviezen van DDJ mijn bedrijven verder helpen. Dat men bij DDJ erg goed is in het leggen van nieuwe verbindingen, vind ik een bijkomend voordeel van dit kantoor."

Kunt u kort samenvatten wat u zo bevalt aan de samenwerking met DDJ?
"DDj is een laagdrempelig en zeer klantvriendelijk bedrijf. Als ik bel, maakt niet uit wie de telefoon opneemt: ik hoef nooit uit te leggen wie ik ben. Nooit krijg ik er het gevoel dat ik een nummer ben. Ik ben ervan overtuigd dat de betrokkenheid die directie en medewerkers uitstralen, niet gespeeld, maar oprecht gemeend is."