Welkom

DDJ Accountants & Adviseurs is altijd in beweging. Wij zijn gedreven, lopen voorop in ons vak en willen elke dag weer de beste accountants en adviseurs zijn. Sinds het ontstaan van ons kantoor zijn we flink gegroeid, is onze directie uitgebreid en hebben we diverse specialisten aangetrokken.

Cijfers spreken bijna altijd voor zich, maar het is uw verhaal dat vertelt of u tevreden kunt zijn. Daarom vinden wij u als mens en ondernemer minstens net zo belangrijk als uw cijfers. We noemen ons niet voor niets accountants en adviseurs.

Op deze website laten wij u graag kennismaken met een aantal van onze mensen, onze historie, waar wij voor staan, wat ons beweegt en natuurlijk wat u van ons kunt en mag verwachten.

Wij helpen u graag richting te geven aan uw financiële toekomst. U bent welkom bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar u toe. Neemt u contact op om een afspraak te maken?

Nieuws

Sinds een jaar zijn we niet alleen in Ellecom gevestigd.We zijn er trots op dat u ons ook in de Eusebiuskerk, Kerkplein 1 te Arnhem kunt bezoeken.

Over het hoe en waarom leest u in het tijdschrift EIGEN (najaarseditie 2013), pagina's 86, 87 & 88