Het team van DDJ Accountants & Adviseurs bestaat uit gedreven en zeer ervaren medewerkers, die voortdurend bezig zijn met optimale dienstverlening. Onze professionals hebben bijna allemaal ervaring opgedaan bij de vier grootste accountantskantoren in Nederland. Afhankelijk van de soort en grootte van uw onderneming, krijgt u één of meer vaste contactpersonen toegewezen. Dat betekent voor u, dat u niet telkens hoeft uit te leggen wie u bent, wat u doet en wilt. 

Naast de directieleden Ronald de Jonge, Hans Geurtsen AA en Wim Diesveld AA bestaat het managementteam uit de ervaren krachten Eric Geurts RB (manager fiscale praktijk) en Jan Wolters RA (manager controle praktijk). Graag stellen zij zich aan u voor:

Wim Diesveld

Niet alleen binnen ons eigen kantoor, maar ook bij onze opdrachtgevers sta ik bekend als people manager. Kenmerkend voor mijn functioneren zijn mijn betrokkenheid en enthousiasme. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om reële oplossingen aan te dragen waarin iedereen zich kan vinden. Ik voel me thuis in processen waarin complexe zaken spelen en waarbij verschillende belanghebbenden betrokken zijn. Rusten? Dat doe ik pas nadat de doelstellingen zijn behaald.

Ronald de Jonge

Ik ben het liefst bij  mijn opdrachtgevers, waar ik mijn ervaring kan delen en oplossingen kan aandragen. Ik houd van uitdagingen, me vastbijten in vraagstukken en het bedenken van oplossingen. Bij dat laatste maak ik graag gebruik van de deskundigheid die binnen een onderneming al aanwezig is. Men beschouwt mij als een inspirator, iemand die precies weet hoe je alle kennis binnen een team kunt gebruiken om tot goede resultaten te komen.

Hans Geurtsen

Oorspronkelijk werkte ik vanuit een eenmanszaak, maar binnen DDJ heb ik echt mijn draai gevonden. Dat heeft voor een deel te maken met de kennis en ervaring van mijn collega's met wie het fijn samenwerken is. Deels komt dat ook door de goede band die ik met de cliënten van DDJ heb weten op te bouwen. Cijfers blijven mijn passie. Om ze objectief te kunnen bekijken, moet je de regelgeving op de voet blijven volgen. Om helemaal bij te blijven in het vaktechnische deel duik ik graag de boeken in, maar nooit zonder de menselijke kant van het verhaal uit het oog te verliezen. 

Jan Wolters

Eind 2010 kreeg ik de mogelijkheid om weer terug te keren in het accountancy vak, navijf jaar aan de andere kant van de tafel te hebben gezeten als financieel directeur. In die periode heb ik geleerd waar ik eerder in dertig jaar accountancy bij een heel groot kantoor wel eens aan voorbij ging: het gaat niet alleen om cijfers. Ondernemers hebben vooral behoefte aan een klankbord, aan adviezen waar ze wat mee kunnen. Bij DDJ sta ik dichter bij de opdrachtgever en spreek ik zijn taal: die van de ondernemer. Natuurlijk moeten de cijfers kloppen, maar die vormen slechts een deel van het verhaal.

Eric Geurts

Na twintig jaar bij een groot kantoor voor alle soorten klanten te hebben gewerkt, is me duidelijk dat mijn hart bij het MKB ligt. Ik vind niets leuker dan met een ondernemer praten over zijn business en samen naar de voor hem fiscale gunstigste oplossingen te zoeken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een alsmaar groeiende aangiftepraktijk met enthousiaste medewerkers en ook dat vind ik een prachtige uitdaging.